Onze locaties

De Korenschoof Spel en Therapie heeft drie locaties waar wij speltherapie geven. De andere ondersteuningsvormen bieden we op verschillende locaties. Vaak in de buurt van waar het kind woont. Zoals op een basisschool.

Spelkamer Almelo

In Almelo vind je ons in het Terragebouw aan de Kieftsbeeklaan 1 (7607 TA). Op de eerste verdieping van dit gebouw, in kamer 1.24 hebben wij onze spelkamer. Voor ouders hebben we een ruimte waar ze rustig kunnen wachten, terwijl hun kind therapie krijgt.

Parkeren
Er zijn 70 parkeerplaatsen bij het gebouw. Kom je met het openbaar vervoer dan is de dichtstbijzijnde bushalte aan de Violierstraat. Vanaf die bushalte is het ongeveer zes minuten lopen naar het Terragebouw.

Spelkamer Enschede

In de Alles-in-één-school De Zuidsprong hebben wij in Enschede onze spelkamer. het adres is Het Lang 78 7544 XC Enschede. De Zuidsprong is een plek waar kinderen, maar ook ouders en buurtbewoners een sprong kunnen maken in het leven. Bij de spelkamer is een wachtruimte voor ouders.

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar. Bushalte Vlierstraat is op 10 minuten loopafstand.

Spelkamer Oldenzaal

In Oldenzaal vind je onze spelruimte aan de Tulpstraat 157 (7571 AB).  Voor deze locatie geldt dat parkeren in de buurt iets lastiger is. Veel parkeerplekken zijn bestemd voor vergunninghouders. Let hier dus goed op.

De therapeut vertelt je graag waar je het best kunt parkeren. Vraag hier even naar. Op drie minuten lopen vind je de bushalte Tijgaardenstraat.

 

Neem contact met ons op

Meer weten over onze vormen van behandelingen of een idee of opmerking aan ons doorgeven? Bel of mail ons.