Onze locaties

De Korenschoof Spel en Therapie heeft drie locaties waar wij speltherapie geven. We hebben ook een locatie in Oldenzaal waar PMT gegeven wordt. De andere ondersteuningsvormen bieden we op verschillende locaties. Vaak in de buurt van waar het kind woont. Zoals op een basisschool.

Spelkamer Almelo

In Almelo vind je ons in het Terragebouw aan de Kieftsbeeklaan 1 (7607 TA). Op de eerste verdieping van dit gebouw, in kamer 1.26 hebben wij onze spelkamer. Voor ouders hebben we een ruimte waar ze rustig kunnen wachten, terwijl hun kind therapie krijgt.

Parkeren
Er zijn 70 parkeerplaatsen bij het gebouw. Kom je met het openbaar vervoer dan is de dichtstbijzijnde bushalte aan de Violierstraat. Vanaf die bushalte is het ongeveer zes minuten lopen naar het Terragebouw.

Spelkamer Enschede

Vanaf 1 september maken wij gebruik van nieuwe spelkamer, deze is gevestigd in Enschede. Verdere informatie volgt nog. Het adres waar je ons kan vinden is:

Hendrik ter Kuilestraat 5, 7547 BB te Enschede. Kamer C

PMT Oldenzaal

Welkom bij onze nieuwe locatie van PMT.

Zilverschoon 153, 7577 BT te Oldenzaal

Spelkamer Oldenzaal

Vanaf 1 september maken wij gebruik van nieuwe spelkamer in Oldenzaal, verdere informatie volgt nog. Het adres waar je ons kan vinden is:

Zandbreeweg 10, 7577 BZ te Oldenzaal. Eerste etage

 

 

Neem contact met ons op

Meer weten over onze vormen van behandelingen of een idee of opmerking aan ons doorgeven? Bel of mail ons.