Kwaliteit

De Korenschoof Spel en Therapie stelt hoge eisen aan de kwaliteit van zorg- en bedrijfsvoering. Dit komt op veel manieren tot uiting. We willen onze jeugdigen zorg bieden in een veilige omgeving waarin we samen kunnen leren en ontwikkelen.

We werken een met een kwaliteitsmanagementsysteem dat getoetst wordt aan de HKZ norm Kleine Organisaties. Dit systeem beschrijft alle wettelijke kaders zoals de Richtlijnen Jeugdhulp. Daarnaast staan hierin de kaders die we binnen De Korenschoof Spel en Therapie gebruiken om te komen tot goede en veilige zorg. Jaarlijks wordt door een onafhankelijke, externe auditor getoetst of we aan de eisen van het keurmerk voldoen. 

Veilig mailen met Zivver

De Korenschoof Spel en Therapie gebruikt Zivver voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

De Korenschoof Spel en Therapie Zivver gebruikt ZIVVER om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Hiermee garanderen wij dat wij persoonlijke/gevoelige informatie met de modernste beveiliging versturen. Alleen de ontvanger kan de inhoud van de berichten lezen.

Beveiligde mails versturen

Wil je ons een mail sturen waar persoonlijke gegevens en/of privacygevoelige informatie in staat? Dan kun je ons beveiligd mailen via Zivver. Dat kan door op deze link te klikken: neem contact op met De Korenschoof Spel en Therapie via een veilige Zivver verbinding. Nadat je je naam en e-mailadres hebt ingevuld, ontvang je vanuit Zivver een mail. Volg de stappen die in deze mail staan om via een veilige verbinding contact met ons op te nemen!

 

Hoe open je een bericht dat via Zivver is verstuurd?

Hebt je een e-mail ontvangen van De Korenschoof Spel en Therapie via Zivver? Dan open je dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier moet je een toegangscode of sms-code invoeren (zie hieronder). In deze filmpjes zie je hoe iemand zonder Zivver-account een bericht ontvangt en leest.

Bericht openen met een toegangscode

Je hebt een beveiligd bericht ontvangen. Degene die je het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het bericht kunt lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode aan jou doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op “Klik voor bericht” en vul deze toegangscode in. Nu kun je het bericht lezen. Heb je geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender.

Bericht openen met een sms-code
Je hebt een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Degene die je het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het kunt lezen. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul dan de code in die je op jouw telefoon ontvangt. Nu kunt je het bericht lezen.

Wil je reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd?

Je leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als je op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop “Beantwoorden”. Je kunt dan in het antwoordveld direct jouw reactie typen. Eventueel kun je ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. Je verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvang je weer een notificatie per e-mail.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!
Het is belangrijk dat je wijzigingen in jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier blijven wij veilig met je communiceren. Je stelt ons op een van de volgende manieren op de hoogte van wijzigingen:

 

Meer over Zivver

Met Zivver kun je veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. Zivver versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die je veilig wilt versturen. Verstuur je een bericht via Zivver, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Daarnaast voorkomt Zivver met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Vragen?

Heb je vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kun je het ontvangen bericht niet openen? Of heb je vragen over Zivver? Neem dan contact op met Zivver via: support@zivver.com. Meer weten? https://www.zivver.nl.